Apr 28, 2013

NEVER SAY NEVER

collage collage 2 puhelinnn 046 puhelinnn 071
Hey! Perjantai aamuna otettiin suunnaks Helsiki ja Justin Bieberin konsertti ! Mentiin aamulla sinne kaisaniemenpuistoon jossa oli muutes pirun kylmä ja sato. Voin melkeen vannoo etten oo ollu ikinä niin jäässä kuin sillon :D Siitä mentiin foorumiin syömään ja kerittiin shoppaileenki vähän aikaa. Sitten se monta kuukautta odotettu konsertti. En voi sanoin kuvailla kuinka hienoo se oli. Yks mun elämän parhaimmista päivistä ellei jopa parhain tähän mennessä. Se koko tunnelma oli niin uskomaton enkä ees osannu kuvitella että suomalaisista lähtis niin paljon ääntä! Unohtumaton ilta ja toivottavasti pääsen joskus Justinin keikalle uudestaan! Oliko teistä kukaan konsertissa ? :)

xoxo, veera

4 comments:

 1. ootko sä maistanut koskaan alkoholia?`
  entä tupakkaa?
  käytätkö noita säännöllisesti:-D?
  mua kiinnostaa ,siksi kyselen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo oon maistanu molempii mut en käytä säännöllisesti kumpaakaa :)

   Delete
 2. Eikä oisin itekki halunnu päästä tonne, mut tajusin vast keskiviikkona et justinillahan on tosi hyvää musaa, mutta peukut ja varpaat pystyyn että bieber tulis toisen kerranki suomeen!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei D: sinne kyllä myytiin vissii perjantaina jotai peruutuspaikkalippuja, ainaki tän käsityksen sain toisesta blogista mutta peukut ja varpaat pystyyn koska haluan todellakin vielä ittekkin justinin keikalle oli sen verran mahtavaa ! :)

   Delete

send me something nice ♥