May 21, 2013

let's get loud

collage collage 2
Vähän viimepäivien kuvasaldoa, joka on vähän köyhä tällä kertaa mutta eipä mitään ihmeellistä ookkaan tapahtunut. Koulussa voi ottaa jo rennommin ja toisiks vikaa viikkoo jo viedään. Alan jo vähän ymmärtääkkin että syksyllä musta tulee oikeesti lukiolainen enkä tuu enään oleen oman luokan kanssa. Sitten tän postauksen asiaan eli en malta odottaa lauantaita! Sillon olis sitten suuntana Pariisi ranskanryhmän kanssa. Ollaan sielä vaan neljä päivää mutta kerkii siinäkin jo jotain. Kelit ei vaan viimeisen säätiedotuksen mukaan parhaat tulis oleen mut yritän olla välittämättä siitä. Onko joku teistä käynyt Pariisissa ? :) Yritän postailla vielä ennen lähtöä ja siihen asti au revoir!

xoxo, veera

6 comments:

 1. oih ihanaa! me oltiin just kuukausi sitten pariisissa ranskan ryhmän kanssa ja oli kyl mahtava reissu! :D oltii 5 päivää ja käytii kaikkii noit nähtävyyksii läpi ja shoppailtiin tooosi paljon kaikkee ihanaa! :D jos sua kiinnostaa nii oon kirjottanu blogiin tosta matkasta, käy ihmeessä kurkkaamassa! :)

  http://suchsweet.blogspot.fi/2013/04/paris-part-1.html

  ja kivaa reissua! :) sillon kuukaus sitte siel oli jo tosi lämmin verrattuna suomeen niin ainakin lämmin pitäs jo olla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tosi kiva kuulla ! käyn ehdottomasti tsekkaamassa ton postauksen :) Kiitos, ja joo nyt tosin on luvattu aika viileetä mutta kyllä sen pitäs lämmetä sit loppumatkasta :)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Tosi kiva blogi :-)

  ReplyDelete
 3. Mäkin oon ollu pariisissa(: tosin vaan perheen kaa, mut kumminkin. Mä hämmästyin siit eiffel tornista positiivisesti, kun se oli niiiiiin hieno. Suosittelen käymään sellasessa museossa, jossa on se Mona Lisa. Joo-o kuulostaa tylsältä, mutta kerran kun voi nähä kuuluisan maalauksen nii tartu tilaisuuteen! Siellä on tosi hyvii korukauppoi, et vinkvink(;

  Hauskaa matkaa, have fun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. me ei päästy eiffel torniin mutta se oli tosi iso ! ja juu käytiin louvressa ym nähtävyyksissä :) ja kiitos hauska matka olikin ;)

   Delete

send me something nice ♥