Nov 29, 2013

we're counting stars

asdfvgfxc 040 asdfvgfxc 051 asdfvgfxc 068 
Moi! Vidoinkin koeviikko on ohi !!! ♥ Tää viikko on ollut jotenkin tosi raskas ja oon vaan niin onnellinen et nyt alko viikonloppu. Tänään alko uus jakso ja meen näin perjantaisin vasta 12 kouluun niin aamulla sai vaan painaa päätä tyynyyn kun muut perheestä lähti kouluun ja töihin. Postauksen kuvat on taas tämmösiä pimeen puoleisia tän ihanan suomen talven takia. Päivällä oli niin nätti ilma ja iltapäivällä äikän tunnilla istuessani tuijotin ikkunasta vaan ulos kun pihalla oli niin nätti ilma! Tottakai kun pääsin sitten kotiin niin taivas pelkkää pilvee ja ilma harmaan hämärä. Toivottavasti saisin nyt viikonloppuna jotain kuvia :) Nyt oon viettänyt rentoo iltaa yksin kotona ja taidan vielä tehdä kokovartalotreenin. Ihanaa viikonloppua ! 

P.S. Sunnuntaina alkaa joulukuu omg ! ♥

xoxo, veera

8 comments:

 1. No on nuo kuvat kyllä tunnelmallisia, vaikka ovatkin pimeitä ;). Mutta musta se vain on osa sitä Suomen talvea, pimeät kuvat siis! Eli ihanan tunnelmallisia kuvia siis (:

  http://life-out-of-order.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ! :) ja niinhän se vähän on mutta hyvä että mun tunnelmat välitty ! :3

   Delete
 2. ihana banneri! mä en ymmärrä miten oot saanu noista kuvista noin hyvälaatusia, vaikka ne on otettu ns pimeässä! mulla tulee aina vaan kauheeta pikselimössöö.
  todella kiva blogsu sulla muutenkin, oot tosi nätti :3!

  http://chaasingthesun.blogspot.fi
  toivottavasti tykkäilet :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti! ja noissa käytin ainakin jalustaa ja osassa salamaa :) ja lataan ne blogiin myös flickirin kautta koska blogger huonontaa laatua tosi paljon jos ne sitä kautta lataa. käyn kurkkimassa sun blogin :) >>

   Delete
 3. ouuu hullun kivoja noi kuvat! :)

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Tosi kivan olone tää blogi :) ja noi kuvat on tosi kivoja :3

  ReplyDelete

send me something nice ♥