Dec 19, 2013

cozy

joulukuugsahkdhb 034 joulukuugsahkdhb 038 joulukuugsahkdhb 040 joulukuugsahkdhb 045 joulukuugsahkdhb 047 joulukuugsahkdhb 049 joulukuugsahkdhb 051 joulukuugsahkdhb 059 joulukuugsahkdhb 065 
Moikka! Tänään vihdoinkin mulla oli aikaa ottaa kuvia ja istahtaa postailemaan :) Muutto omaan huoneeseen on nyt tehty enkä vois olla onnellisempi! Sitä oppii arvostamaan omaa tilaa ihan erilailla kun asuu siskon kanssa samassa huoneessa melkein koko elämänsä. Kuvissa vähän sneak peakkia. Huonepostauksen teen varmaan loman aikana kun oon saanut tän huoneen kunnolla kuntoon ja päivällä on valoisampaa. Mutta asiasta kolmanteen, KOHTA ON JOULU! Joulukuu on mennyt ihan valonnopeutta eteenpäin. Huomenna vika koulupäivä ja lauantaina joulujuhla. Siis hä. En käsitä. Joulua odotan kyllä innolla, kun pääsee viettämään aikaa sukulaisten ja perheen kanssa ja syömään mitä mahtavampia jouluruokia ♥ Ootan myös että aamulla saa nukkua pitkään ja pystyy näkemään taas kaikkia kavereita. Hyvää joulunodotusta kaikille, mä taidan nyt kääriytyä vilttiin ja katsoa joululeffoja :) !

xoxo, veera  

9 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. ooiii tää blogi on ihanan valosa ja sit ku nää kuvat on vielä kans valosia ni ne kruunaa tän! :)

  ReplyDelete
 3. sun huone vaikuttaa ihanan valosalta ja vaalealta! kumpa mullakin ois tommonen sisustus c: ja oma huone on kyl ehdottomasti yks ihanimmista jutuista ko saa olla omassa rauhassa ! klikkailenkin itteni sun blogin seurailijaks bloglovin'iin!

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ja tervetulloo ! :DD ja joo toisessa huoneessa oli kans semmonen tummempi sisustus mutta sain onneks nyt sitten suunitella itte sisustuksen niin kyl toi vaalee on paljon kivempi :)

   Delete
 4. Sulla on ihanan pirteä blogi ja ulkoasu on myös tosi nätti!!C:

  http://fanni0405.blogspot.fi/ :)

  ReplyDelete
 5. ihanan valosia kuvia! ja tykkään hirveesti sun hiuseten väristä! :) voisin myös liittyä lukijaksi, sen verta mielenkiintoinen blogi!(:

  http://elinaleena.blogspot.fi/

  ReplyDelete

send me something nice ♥