Jan 26, 2014

a little party never killed nobody

lukiobileeeet 001 lukiobileeeet 004 lukiobileeeet 006 lukiobileettuiesd
Moikkelis taas! Siinä pari kuvaa perjantailta kun meillä oli lukiobileet. Kuvia ei ihan hirveesti tullu otettua ja ei ne kyllä ollu julkasukelposiakaan XD Mutta hauska ilta oli kiitti kaikille siä olleille! Aamulla ei sitten taas niin hyvät fiilikset ollu kun oli siivoomisen aika. Selvittiin kuitenkin ja sitten nyt oon ottanu loppu viikonlopun aika rennosti. Tänään pitäs vielä siivota huonetta ja muuta kivaa. Ens viikolla alkaa koeviikko ja ainut kysymys on että miten mä jaksan. Lukiolaiset u feel me?? Pidemmittä puheitta ehkä meen tekemään jotain järkevää.

xoxo, veera

6 comments:

 1. Jep, i can feel ya buddy.. Mulla pitäis huomenna olla valmiina 3-4 sivunen tutkielma William Shakespearista ja tänään alotin vasta tekemään siitä, joten tiiänpähän ainakin mihin tää koko ilta tulee menemään :o Mie romahan. Ihana tuo sun uus banneri muuten!!

  ♥: http://wonderlandxxtuuulis.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei et sie romaha sinulla on oikeus siun omiin tunteisiin. mutta toivottavasti saat sen valmiiks oon kans itte samanlainen et kaikki pakko jättää viimetinkaan :D ja kiitti ! :)

   Delete
 2. feel u bro. Tosin mulla on enää ainoostaan enkun preli jäljellä ja mä en oikeesti tiedä miten jaksan istua huomenna sen 6 tuntia enkun ylppäri vihon kanssa kun en osaa sitä muutenkaan yhtään ja ihan normi kokeissakin koen kauheen turhautumisen ja lopulta pistän kaikki vaan randomilla :d
  tuli muuten mieleen et miten tommonen palju tyhjennetään? :D

  http://chaasingthesun.blogspot.fi
  toivottavasti tykkäilet :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. onnee yo- kirjotuksiin ! :) ehkä me molemmat selvitään. ja siis tua paljus oli joku vipu vaan mitä väännettii ja siä pohjas siinä seinässä oli semmonen reikä mihin se vesi meni :D

   Delete
 3. Otat kyl ihan superkivoja kuvia, tää koko blogi on täynnä sellasia! Tätä on iha mielettömän jees selailla :-) Ja joo lukiolainen täällä, i feel you!
  http://laughalittleharder.blogspot.fi/

  ReplyDelete

send me something nice ♥