Jun 21, 2014

juhannus

juhannusssssss 003 juhannusssssss 024 juhannusssssss 020 juhannusssssss 025 juhannusssssss 030 juhannusssssss 034 juhannusssssss 035 juhannusssssss 064 juhannusssssss 075 Juhannuksesta selvitty! Vaikka sää olikin välillä tosi perseestä ja seurakaan ei välillä sytyttäny niin tää juhannus kyllä todellakin ylitti odotukset! Vietettiin iltaa mun kaverilla muutaman muun kaveriperheen kanssa ja hauskaa oli :-) Syötiin mahat täyteen hyvää ruokaa, saunottiin, uitiin (yhtä kylmää oli kuin huhtikuussakin XD), heitettiin tikkaa ja bailattiin varastossa. Kotiin selvisin joskus neljän aikoihin ja väsymys painaakin päälle. Onneksi pihalla on taas ihan kurja sää niin saan hyvän syyn pitää sarjamaratonin ja ladata akkuja taas tulevaa työviikkoa varten. Missä merkeissä teidän juhannus kului ? :)

xoxo, veera

8 comments:

 1. Aivan ihana blogi! Sait just lukijan :)

  Vielä hetken 16- vuotias tuleva lähihoitaja opiskelija pitä lifestyle/valokuva blogia ja kirjottelee kaikesta mitä mieleen tulee. Blogissa välillä mielipidekirjoituksia, vähän syvällisempää asiaa jo voiton puolella olevasta masennuksesta. Blogissa myös vaate, hius- ja meikkihömppää. Tervetuloa! Blogi kaipaa lukioitaan takaisin vanhasta "Life's worth living for" blogistaan.
  http://fighterqueen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Tosi ihana blogi sulla!:) huomaa että ulkonäkään on nähty vaivaa ja banneri on hieno! muutenkin tosi hyvälaatuisia ja hienoja kuvia : )

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia, hyvä fiilis välittyy tänne asti :-) Banneria kaipaisin enemmän näkyviin kun se on niin haalea, mutta tosi kivan näköinen!

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Ihanan tunnelmallisia räpsyjä, näissä sääkään ei näytä hullummalta! :D

  ReplyDelete

send me something nice ♥