Dec 28, 2014

christmas day

joulupäivääääk14 004 joulupäivääääk14 010 joulupäivääääk14 012 joulupäivääääk14 018 joulupäivääääk14 024 joulupäivääääk14 029
Heihei! Halusin tulla postaamaan vielä viimeiset kuvat tämän vuoden joulusta. Yleensä ollaan aina vietettä jouluaatto mummulassa, mutta tänä vuonna mentiin sinne vasta joulupäivänä. Ruoka oli taas aivan mahtavaa, oli kiva viettää aikaa sukulaisten kanssa ja vain rentoutua. Oli kyllä tosi kiva joulu, vaikka vähän erilainen kuin yleensä :-) Suklaata ja jouluruokaa on tullut myös syötyä ihan laittoman paljon. Tämän viikonlopun olin vain töissä ja ensi viikolla onkin sitten uusi vuosi. Jos en sitä ennen pääse postailemaan niin onnellista uutta vuotta kaikille ! ♥

xoxo, veera

6 comments:

 1. Ihanaa kun sun kuvat on kaikki samankokoisia, itsellä en oo saanut sitä onnistumaan niin luovutin asian suhteen:D Muutenkin todella hyviä kuvia ja mukavan paljon vielä:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon ! :) flickrillä ainakin ne saa kaikki saman kokoisiksi !

   Delete
 2. Tosi tunnelmallisia ja laadukkaita kuvia ai ettää :) Täällä muutenkin vallitsee aito ja iloinen energia joten liityin lukijaksikin ^__^ Ihanaa vuoden alkua sinulle :)

  www.pinksunsparkle.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih, kiitos paljon ! ♥ samoin myös sulle! :-)

   Delete
 3. Selasin ensimmäiset pari sivua tätä sun blogia ja heti huomasin, et tää on kyllä mun mieleen! Ehdottomasti sait yhden lukijan lisää! :)

  ReplyDelete

send me something nice ♥