Mar 14, 2015

the liebster award

Blogeissa on pyörinyt viime aikoina haaste nimeltä "The Liebster Award". Haasteen tarkoitus olisi saada näkyvyyttä blogeille joilla on alle 1000 lukijaa. Haasteesta kiitokset Sonjalle. Tarkoituksena on vastata 11 kysymykseen ja keksiä 11 uutta kysymystä ja lähettää nämä kysymykset 11 bloggaajalle. Eiköhän aloiteta!

1. Mikä eläin haluaisit olla?
Jokin lemmikkieläin varmaan, esim, kissa, söisin, nukkuisin ja seikkailisin ulkona kaiket päivät!

2. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Oon opiskellut tai opiskelen itselleni ammattia, asun omassa asunnossa toivottavasti jossain isommassa kaupungissa mahdollisen poikaystävän kanssa :)

3. Mistä haaveilet?
Tällä hetkellä siitä, että saisin hoidettua kaikki kouluhommat ja tulevan koeviikon alta pois ja matkasta Malediiveille. Ylipäätään siitä, että löytäisin itselleni työn jota oikeasti tykkään tehdä ja saisin matkustella moniin eri paikkoihin!

4. Mitä pelkäät?
Pelkään aika monia juttuja, mutta päällimmäisenä mieleen tulee hämähäkit ja käärmeet! Inhoon ötököitä ylipäänsä mutta hämikset vie kyllä voiton. Pelkään myös, että joku läheinen sairastuu vakavasti tai kuolee.

sockbunn 002
5. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
Tykkään monipuolisista blogeista eli lähinnä lifetyleblogeista, mistä löytyy vähän kaikkea! Pelkkiä muoti- tai sisustusblogeja en esimerkiksi jaksa lukea, mutta niihin liittyviä postauksia on kiva aina välillä lukea!

6. Mitä viittä eri asiaa kaipaat tällä hetkellä?
Sellaista vapauden ja huolettomuuden tunnetta, kesää, Suvia jonka kanssa ei olla keretty näkemään pitkään aikaan, salilla käymistä ja jonkin joukkueurheilun harrastamista.

7. Mikä on suurin asia, jonka olet saavuttanut elämäsi aikana?
Wau ompas tää vaikee! :-D Ei nyt tule mitään yksittäistä asiaa mieleen, mutta ainakin pidän tätä blogia hyvänä saavutuksena :)

8. Millainen on luottoasukokonaisuutesi?
Sanoisin että farkut, conssit ja mukava collegepaita! Aika usein tulee toi asukokonaisuus vedettyä päälle jos en asuun jaksa erityisemmin panostaa :--D

kuvailuuidankans 115

9. Mihin maihin haluaisit matkustaa?
Haluaisin matkustaa niin moneen paikkaan, mutta päällimmäisenä on ollut USA, Australia, Iso-Britannia, Italia ja Thaimaa ainakin!

10. Jos saisit loppuelämäsi syödä vaan yhtä ruokaa, mitä söisit?
Varmaan kanasalaattia, koska rakastan sitä vain yli kaiken! Tosin ajan kanssa siihenkin varmasti kyllästyisi mutta mihin ruokaan ei, jos sitä joka päivä popsisi.

11. Millainen olet luonteeltasi?
Yleisesti oon tosi iloinen, pirteä ja ystävällinen kaikille. Oon myös omasta mielestäni suvaitsevainen ja yritän aina olla ennakkoluuloton kaikkia kohtaan! Sitten samalla saatan olla välillä tosi kärsimätön ja kyllästyn asioihin helposti. Osaan olla myös ilkee jos mulle annetaan aihetta ja jos mut saa suuttuun kunnolla niin mut on vaikee saada leppyyn :D Oon myös sosiaalinen ja muhun helppo tutustua ja tuun hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sitten välillä oon ihan jääräpää ja mussa on myös ehkä vähän perfektionistin vikaa. summeressentialssssss 001
Mun kysymykset:
1. Jos saisit olla päivän mies, mitä tekisit?
2. Mitä suunnitelmia sinulla on tälle kesälle?
3. Mikä on paras vinkkisi aloittelevalle bloggaajalle?
4. Mitä sanoisit 7-vuotiaalle itsellesi jos siihen olisi mahdollisuus?
5. Mitä sosiaalista mediasivustoa et pärjää ilman?
6. Mitä kolmea asiaa ilman et pärjäisi?
7. Mikä on suurin tavoitteesi tälle vuodelle?
8. Mikä on lempi lapsuusmuistosi?
9. Mikä on paras elämänohjeesi?
10. Millainen olisi kaikista noloin tilanne jonka voisit kuvitella?
11. Mistä koostuu arkimeikkisi?

Ja itse haastan:  Elli Amandaily ja I got a feeling! (anteeksi en tässä hädässä keksinyt muita)

P.S. Muistakaa käydä kyselemässä täällä!

xoxo, veera

2 comments:

  1. Oi kiitos tästä, kysymykset kuulostaa kivalta joten voisin tän tehdäkin tuossa ens viikon aikana:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä mitään, hyvä että tykkäät meni tovi niiden miettimiseen ! xD

      Delete

send me something nice ♥