Apr 19, 2015

answers part 2

123eq2sBEAUTY & FASHION
Meikkaatko? Kyllä
Millä luokalla alotit meikkaamaan? Varmaan 5. luokan lopulla, kun silloin aknea alkoi ilmestymään.
Tyyli-ikoneita? Mulla ei oikeestaan ole tiettyjä tyyli-ikoneita, koska en muotia hirveästi seuraa, mutta tykkän paljon Lauren Conradin tyylistä!
Mistä ostat yleensä vaatteesi? Ihan perus vaatekaupoista esim. Bik Bok, H&M, Cubus, Gina Tricot..
Arkimeikkisi? CC-voide, peitepuikko, puuteri, aurinkopuuteri, ripsari, kajaali, huulirasva ja jos jaksan niin laitan vielä ruskeaa luomiväriä ja joskus jotakin neutraalia huulipunaa.
Inhokki muoti-ilmiö? Bootcut -farkut, tosi kulutetut farkut (sellaiset fiorella farkut) ja pissis tyyli (leggingsit, huppari, jonka alta näkyy värikäs toppi ja ihan liikaa meikkiä). Tällä hetkellä ei muuta tule mieleen, mutta kyllä niitä varmasti olisi :-D.         
Entä suosikki? Peplumit, pillifarkut ja valkoiset farkut varmaan. En ole varma, mikä sitten muoti-ilmiöksi lasketaan.
Oletko koskaan värjännyt hiuksiasi? Joskus nuorempana oli muutama blondi raita, mutta en muuten
Onko sinulla mitään holy grail kosmetiikkatuotteita? Lumenen CC-voide, Lumenen Natural Coden CC-puuteri ja Maybellinen Colossal ripsari, jonka mainitsin aikasemmin. Myös Neutrogenan Spot Treatment on tosi hyvä!
Mitä ripsaria käytät? (sun ripset vaan on niin ihanat ;__;) Kiitos <3 Tällä hetkellä käytän Maybellinen Colossal Volume Expressiää ja Max Factorin Wild Mega Volumia yhdessä.
Miten kuvailisit tyyliäsi? Varmaan moni sanoisi että ”massa”, eli siis aika perus tykkään simppeleistä väreistä ja sellaisista classyista vaatteista jos näin voi sanoa, mutta samalla tykkään sellaisesta sporttisemmastakin. Yhdistelen aika paljon eri tyylejä :-D
Miten hoidat ihoasi? Pesen sen aamulla ja illalla, käytän kosteusvoidetta ja näppylöille tarkoitettua hoitoainetta. Välillä myös teen kasvonaamion tai käytän pore strippejä.
Miten hoidat hiuksiasi? Pesen ne joka toinen päivä, yritän minimoida suoristusta ja käytän lämpösuojaa sekä jätettäviä hoitoaineita ja öljyjä. Joskus laitan hiusnaamion. 
Mikä on sun luotto meikkituote? Lumene Natural Coden CC-puuteri ja Maybellinen Colossal ripsari, jonka jo aikaisemmin mainitsin monta kertaa :)
Entä luotto asuyhdistelmä vaatekriisi päivinä? Mustat farkut, converset ja joku yksinkertainen paita sekä rannekello.
Voisitko käydä kauneusleikkauksessa? Jos, niin missä? En varmaan ellen sitten olisi esimerkiksi onnettomuudessa, jonka jälkeen se olisi lähes välttämätöntä ym. Ja lähinnä tässäkin tilanteessa tarkoitan naamaa, mutta ei sitä ikinä tiedä. Täysin vapaaehtoisesti en menisi.
Kauanko kulutat aikaa laittautumiseen aamuisin? 15-40min kouluaamuisin, viikonloppuna voi mennä helposti tunti tai kaksi.
Miten paljon meikkaat? En meikkaa omasta mielestäni paljon, vaikka joillekkin se sitä varmaan olisi, mutta mä tykkään siitä ja sillä on vaan väliä. 


collage222 TRAVELLING & FUTURE
Mitä odotat tulevalta kesältä? Rannalla makoilua, kavereiden kanssa oloa, mökkeilyä, siskon rippijuhlia ja weekendejä!
Mitä aineita kirjoitat abivuonna? Pakollisena pitkän englannin, ruotsin, terveystiedon ja äidinkielen. Ylimääräisenä saksan, matikan ja psykologian.
Tulevaisuudensuunnitelmia? Lukion jälkeen ehkä lähden Au pairiksi tai pidän välivuoden, jonka jälkeen varmaan menen opiskelemaan johonkin ja muutan pois kotoa :) Eipä oikeastaan muuta paitsi haluaisin matkustella jos taloudellinen tilanne sen sallii!
Mitä odotat tulevaisuudelta? Uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia. En halua odottaa liikoja, koska ikinä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!
Unelma-ammattisi? Kun sen tietäisin niin elämä olisi varmasti paljon helpompaa :/
Suurin unelmasi? Olla onnellinen no matter what.
Oletko matkustellut paljon? En oo, tulevaisuudessa toivottavasti enemmän!
Missä maissa olet käynyt? Ruotsissa ja Ranskassa.
Missä maissa haluaisit käydä? USA:ssa, Australiassa, Malediiveilla, Briteissä, Kreikassa.. Kaikkialla!
Ootko ajatellut hypätä benjihypyn? Kyllä olen ja weekendeillä haluaisin, mutta ne maksaa sen verran että jää vielä nähtäväksi!
Pohjoisin paikka Suomessa, missä oot käynyt? Varmaan Seinäjoki. 
Mihin ammattiin oot ajatellut hakea isompana?
Ootko ikinä käynyt Jenkeissä? En ole, mutta aina oon siellä halunnut käydä.
Mikä on sun unelmien lomakohde? :) Malediivit!

xoxo, veera

No comments:

Post a Comment

send me something nice ♥