Jun 4, 2015

italy part 3: expo 2015

milano2015 281 IMG_3702 IMG_3683 IMG_3705 milano2015 170 IMG_3718 IMG_3709 milano2015 311 milano2015 322 milano2015 331 milano2015 326
Vielä viimeiset (ainakin toistaiseksi) kuvat Italian reissulta! Juuri ennen matkaa huomattiin, että Milanossa aukeaa ennen meidän lähtöä maailmannäyttely, jonne sitten varattiin liput. Itselläni ei ollut mitään aavistusta mitä siellä on tai minkälainen tapahtuma sen on ja aika yllätyksenä se tuli. Ensinnäkin joka paikassa Milanossa näki sen mainoksia, joten kyseessä on aika iso juttu. Muillekkin tietämättömille tässä maailmannäyttelyssä eri mailla (mutta suomella ei, mur) on omia paviljonkeja, jotka olivat muutes todella suuria, ja niissä esiteltiin kyseisen maan ruoantuotantoa ym. ruokaan liittyvää. Oli todella hienoja esityksiä, mutta oma lemppari oli brasilian paviljonki, jossa oli iso verkko jonka päälle sai mennä kävelemään! :-D Yllä on kuva siitä. Alue oli muuten aivan jättimäinen eikä muutamassa tunnissa keretty kiertämään läheskään kaikkea, mutta aika hyvä yleiskuva saatiin kuitenkin. Jos suuntaatte Milanoon seuraavan puolen vuoden aikana niin suosittelen käymään expossa, koska se taitaa olla aikalailla sellainen once in a lifetime experience!

Sitten vielä päivitystä todellisuudesta. Kesäloma alkoi, mutta mulla alkoi heti maanantaina ruotsin kesäkurssi syksyn kirjoituksia varten ja se kestää ensi tiistaihin saakka. Se on ollutkin syy blogin hiljaisuuteen, sillä ette edes osaa kuvitella sitä läksymäärää! Sen jälkeen kun yhdeltä pääsen kotiin menee valehtelematta koko päivä läksyihin ja sitten onkin aika mennä nukkumaan.. Aloitin myös autokoulun, joka on tällä viikolla vienyt viimeisimmätkin vapaa-ajan rippeet. Ensi viikolla pitäisi sitten postausrytmi kuitenkin taas normalisoitua kun alkaa varsinainen loma!

Hyvää kesälomaa kaikille ja onnea kaikille valmistuneille! ♥

xoxo, veera

8 comments:

 1. tää oli tosi kiinnostava, koska en oo itte koskaan kuullutkaan mistään tollasesta!

  ReplyDelete
 2. Ooi ihania kuvia! Mäkin oon menossa Italiaan, Garda järvelle kesällä 2 viikoks enkä malta odottaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) ja tosi ihanaa matkaa oon kuullut että garda järvi on tosi hieno!

   Delete
 3. Ihania kuvia ja tuo banneri on tosi hieno! :)

  ReplyDelete
 4. Sulla on tosi ihania kuvia ja niistä näkee että ne on hyvälaatusia myös♥. Oon myös täysin RAKASTUNUT sun banneriin, se on ihan unelma♥ Liityin lukijaksikin!

  ReplyDelete

send me something nice ♥