Sep 12, 2015

busy

IMG_4119 IMG_4127 IMG_4133 IMG_4140
Terveisiä täältä kaiken kouluhulinan keskeltä! Tän viikon jälkeen voi taas onnellisesti sanoa, että vihdoinkin on viikonloppu. Tosin se tulee menemään nenä kiinni kirjoissa ja tietokoneen ruudussa, mutta ainakin sen saa tehdä lökövaatteissa sängyn pohjalta, haha. Voi olla että ensi viikon jälkeen en edes osaa puhua muutakuin ruotsia :-D. Nyt kuitenkin silti yritän edes vähän rentoutua, koska seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan varmaan kiireisimmät viikot mun elämässä ikinä. Joka päivä koulun jälkeen melkein jotain tekemistä, milloin töitä, autokoulua, koulujuttuja ja lukemista. Täytyy vaan yrittää jaksaa nämä viikot ja sitten voi hengähtää taas joksikin aikaa ja ensi kuussa on luvassa jos jonkinmoista tekemistä :). Nyt kuitenkin vaihdan taas bloggerista tuonne wordin puolelle ja alan tekemään englannin tutkielmaa. Trevlig helg!

P.S. Ulkoasu koki eilen kaivatun uudistuksen, mitä olette mieltä? :)

P.P.S Tietääkö joku miten flickristä saa ladattua kuvia tänne ilman noita ärsyttäviä tekstejä kuvien päällä, koska itse en ole löytänyt sitä vaihtoehtoa taas uudistuneesta flickristä millään?

xoxo, veera

4 comments:

 1. Oi vitsi mä kaipaan kouluun! :D Vietän tällä hetkellä välivuotta ja on vaan kauhee ikävä kouluun! :D Ei kyllä uskois, heh :D

  http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha uskon kyllä että mullakin välivuoden aikana tulee oikeen ikävä tätä kaikkee kouluhulinaa! :D

   Delete
 2. Voi että rakastuin sun blogin ulkoasuun, varmasti upein banneri mitä oon koskaan nähnyt!!<3 Ja tohon kuvaongelmaan mulla ois sulle ratkaisu: kun kirjoitat postausta siinä tekstikentässä ja oot siirtänyt sen kuvan siihen, klikkaa kuvaa ja sitten painat sieltä ylhäältä sen "Linkki" -kohdan pois:)
  Paljon tsemppiä kirjoituksiin!!

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos ♥ ja jes tusen tack vihasin noita linkkejä noissa kuvissa!!

   Delete

send me something nice ♥