Sep 26, 2015

ohi on

IMG_4251 IMG_4257 IMG_4262 IMG_4268
Nyt voi vihdoinkin hymyillä ja todeta että syksyn yo-kirjotuksista selvitty! Tuloksista en osaa vielä sanoa, ruotsin alustavat oli ehkä vähän pettymys mutta toivotaan että ne nousisi ylempään arvosanaan. Eilen oli terveystiedon kirjoitukset ja oonko ainut jonka mielestä oli aika vaikea ja huonosti suunniteltu koe? Ei kysytty kovinkaan monipuolisesti lukiossa käytyjä aiheita ja kysymyksiin ei pystynyt logiikallakaan oikein pättelemään vastauksia vaan piti oikeasti olla paljon sitä faktatietoa. Kaikkiin kuuteen sain kyllä vastattua, ensi viikolla näkee sitten paljonko selitin ihan omiani :D.

Ensi viikko onkin täynnä ohjelmaa, maanantaina saan nauttia kokeettomasta päivästä, tiistaina mennään abien kanssa Helsinkiin ruotsinkieliseen teatteriin, keskiviikkona synttärit, vikat kokeet, torstaina inssi ja viikonloppu täynnä juhlimista. Voi olla ensi sunnuntaina on aika väsyneet fiilikset XD. Ootan kuitenkin innolla kaikkea ja yritän parhaani mukaan tulla päivittelemään niistä täännekkin.

xoxo, veera

20 comments:

 1. Kiva postaus ja tosi ihanan näköinen blogi, varsinkin banneri ihanan yksinkertainen ja värinen!

  ReplyDelete
 2. Joo se terveystiedon yo oli iha kamala!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no hyvä että en oo ainut joka on sitä mieltä! :D

   Delete
 3. Onnittelut selviytymisestä!! + tosi nättejä kuvia, sulla on törkeen kauniit silmät!!

  ReplyDelete
 4. Haha ollaan kaimoja! :D Tsemppiä, toivottavasti tulis hyviä tuloksia kirjotuksista. Sulla on tosi nätti banneri muuten, ei oo ihan pelkkä teksti ja erottuu vähäsen massasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha jee! :-D ja kiitos tosi paljon! :-)

   Delete
 5. Kiva blogi sulla + oot tosi kaunis :)
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Oi aivan ihanan valoisia ja söpöjä kuvia täällä sun blogissas, todella mun mieleen! <3

  ReplyDelete
 7. Toivotaan, et meni kirjotukset hyvin!! Sulla on ihanan väriset hiukset :)


  http://eevisi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Oi vitsit oot kaunis! :) Tsemppiä myös kevään kirjoituksiin!

  ReplyDelete
 9. Monet on sanonu, et terkka oli vaikee tänä vuonna. Mulla on keskiarvo ehkä kasi terkasta ja alustavista sain ihan surkeesti vaan 9 pistettä ja 10 tarvitaan A:han! : oo Luin kesällä ja tää ei todellakaan vastaa mun tasoo. Et ei hätää! Sulla on muuten niin kauniit silmät. : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei! Toivotaan että pisterajat olisi sitten alhaisemmat tänä vuonna että pääsisit läpi! D: Mutta joo ei kyllä ollut todellakaan helpoimmasta päästä se koe. Ja kiitos ! :3

   Delete

send me something nice ♥