Nov 5, 2015

girl's night

IMG_4475 IMG_4478 IMG_4481 IMG_4483 IMG_4488
Viime viikonloppuna pidettiin kauan kaivattu tyttöjen ilta, jossa juhlittiin samalla vielä vähän myöhässä mun synttäreitä ja myös halloweenia katsomalla kauhuleffa (mikä tuotti muille muijille tuskaa :D). Tytöt oli pistäneet parastaan ruokien suhteen ja kyllä tuli syötyä taas kunnolla! Oli tosi kiva monien baariviikonloppujen jälkeen viettää vaan rentoa lauantaita syöden, katsellen leffaa ja tietysti jutellen. Tällaisia iltoja pitäisi järkätä useammin! En muuten muista, koska viimeksi blogissa olisi ollut mustavalkoisia kuvia mutta kuvien väri niin sanotusti kusi niin pahasti, että oli pakko laittaa B&W filtteri päälle. Nämä on näitä syksyn/talven #vainbloggaajajutut -ongelmia am I right?

Viime viikonloppuna sunnuntaina käytiin abien kanssa seinäkiipeilemässä ja kokeilemassa crossfittiä, mikä oli juuri niin rankkaa kuin osasin odottaakkiin. Seinäkiipeily oli tosi kivaa ja tykkäsin crossfitistäki, kunto on vaan tällä hetkellä ihan pohjamudissa ja treenaaminen oli ajoittain aika tuskaista. Alkuviikon kävelykin muistutti 'kakathousuissa' -tyyliä, mutta nyt kumminkin ollaan jo kunnossa :-D!

Tämä viikko onkin ollut sitten hullun kiireinen koulujuttujen ja töiden parissa. Oon oikeastaan koko ajan ollut menossa ja tehnyt jotain. Huomenna onneksi ei tarvitse raahautua kouluun ennen yhtä ja Suvi tulee meille koko viikonlopuksi. Tiedossa siis hauskanpitoa ja toivottavasti asukuvia!

xoxo, veera
No comments:

Post a Comment

send me something nice ♥