Sep 22, 2016

hever castle and gardens

IMG_6250 IMG_6254 IMG_6255 IMG_6257 IMG_6261 IMG_6265 IMG_6267 IMG_6271 IMG_6285 IMG_6299 IMG_6302 IMG_6306 IMG_6323 IMG_6343  Lisää kuvia vielä niiltä ajoilta kun lapsilla oli kesäloma! Ajeltiin perheen kanssa Hever Castleen Kenttiin yhtenä kuumana kesäpäivänä, jolloin en taaskaan osannut pukeutua säänmukaisiin vaatteisiin. Täällä on niin vaikea tietää onko ulkona kylmä vai lämmin ja minä vilukissana tietysti vedän aina sitä vaatetusta liikaa päälle :-D Anyways, kyseinen linna on tosi vanha ja joskus siellä asusteli Henry VIII:n toinen vaimo Anna Boleyn perheineen. Linna itsessään ei ollut kaikista suurin mutta hieno kuitenkin (sisällä ei saanut ottaa kuvia, mur)! Isoa plussaa siitä myös, että siellä oli jopa hyvin tilaa katsella rauhassa kaikkea eikä ollut kauheaa tungosta. En tiedä kävikö meillä tuuri vai eikö linnan sisus ylipäätään kiinnosta ihmsiä yhtä paljon kuin puutarha.

Linnaa ympäröi tietysti järjettömän kokoinen puutarha, mikä oli viimeisen päälle laitettu kuntoon. Sieltä löytyi kaksi erilaista labyrinttiä, lahjakauppoja, kahviloita, teatterilava jne.. Tietyin aikavälein isolla nurmikentällä järjestettiin turnajais- esitys, joka oli todella hauska! Kävi tosin vähän sääliksi näyttelijöitä, kun itse hikoilin jo pelkästä seisomisesta katsomossa. Todellakin vierailun arvoinen paikka!


-Veera

2 comments:

  1. Ihania kuvia!! Mulla onkin bucket listillä just tää kohde :) Tosin nyt syksymmällä mulle sattuis varmaan kamalan sateinen sää..haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! :) ja toivottavasti pääset ja ei olis hirveä sää! :D

      Delete

send me something nice ♥