Sep 28, 2016

minigolfing

IMG_6392 IMG_1780 IMG_6377 IMG_6390 IMG_1787 IMG_6387 IMG_6375 IMG_1808
Hello mates! Vihdoinkin taas aikaa istahtaa koneelle postailemaan. Tän postauksen kuvat on noin viikon takaa, kun mentiin Camillan kanssa testaamaan Hastingsin minigolf- rataa. Tai no, täällä niitä on useampia mutta testattiin yhtä niistä. Oli kyllä tosi hauskaa en edes muista, koska olisin viimeks käynyt minigolffaamassa! Tämä ja pari muuta erilaista minigolf- rataa sijaitsee Hastingsissä rannalla, missä on muutenkin paljon kaikenlaista muutakin aktiviteettiä, että jos tänne joku eksyy niin kannattaa suunnata sinne! Käytiin myös syömässä ravintolassa nimeltä Bella Napoli, missä oli todella hyvää ruokaa suhteellisen halvalla, mutta saatiin Camillan kanssa molemmat sieltä jonkin sortin ruokamyrkytys :-D Sitä en siis välttämättä suosittele muille.

Muuten menee tällä hetkellä hyvin, vaikka välillä tuleekin vähän synkempiä hetkiä. Oon tavannut paljon muita au paireja Hastingsissa ja saanut heistä kavereita. Tällä viikolla perjantaina juhlistetaan mun synttäreitä ja lauantaina suunnataan Eastbourneen shoppaileen (primark here i come :D). Eli tiedossa siis hauska viikko!

- Veera
14 comments:

 1. Oikeesti voi toi oli kiva paiva!! <3 Ja ma en kesta sita ruokamyrkytysta se oli iha kauhia :DD Ja sit toi ruskea "ukkeli" mika on mun kuvan ylapuolella, josta tuli sita vetta aina valilla niin alkaa aivan naurattaa kui paljon ma pelkasin sita xD vai kai se oli just toi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii oli ♥ joo se on juurikin se xD

   Delete
 2. Super kiva blogi sulla, jään ehdottomasti lukijaksi!<3

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/


  ReplyDelete
 3. Joskus ois niin kiva pääsät minigolffailee! Ja sait uuden lukijan! Kiva blogi, ja varsinkin noi aupair jutut kiinnnostaa!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Minigolffaus on kyllä superkivaa! Kiva au pair -blogi! :-)

  ReplyDelete
 5. Minigolffaus on kyllä hauskaa! Ja tosi kivoja kuvia oot ottanut :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
 6. Selailin hieman tätä sun blogia ja tää vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta - sait uuden lukijan! :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Ihanat maisemat minigolf radalla! (: Ja tosi söpö blogi muutenkin!

  ReplyDelete

send me something nice ♥