Sep 19, 2016

thorpe park

IMG_6205 IMG_6206 IMG_6208 IMG_6214 IMG_6219 IMG_6225 IMG_6231 IMG_6233 IMG_6246  Pari viikkoa sitten otettiin perheen kanssa suunnaksi huvipuisto nimeltään Thorpe Park. Täytyy sanoa, että sieltä löytyy paljon hurjempia laitteita kuin Suomen huvipuistoista :D! Ainakin ulkonäön perusteella, en ite niissä käynyt kun olisi pitänyt maksaa enemmän ja jonot kaikkiin oli vähintään tunnin pituisia. Tuona päivänä oli myös tajuttoman kuuma ja minä fiksuna tietysti lähdin matkaan mustilla farkuilla ja pitkähihaisella, koska aamulla näytti viileältä. Täytyy sanoo, että ei kyllä ollut parhain olo tunnin jonossa seisomisen jälkeen auringonpaisteessa. Laitteet missä käytiin oli kuitenkin tosi hauskoja ja puistosta löytyi myös Angry Birds- osa! Negatiivista vaan on, että normaalijonot on tajuttoman pitkiä ja tuolla pystyy erikseen ostamaan fast track- passeja millä pääsee  normaalin jonon "ohi" nopeampaan jonoon. Rahaa siis saa palamaan päivän aikana aika paljon, jos ei tykkää jonottamisesta. Suosittelen kuitenkin menemään, jos sellainen mahdollisuus osuu kohdalle.

-Veera

2 comments:

  1. Moikka! Mäkin oon just lähdössä Englantiin aupparoimaan mutta Lontooseen tosin. Ois kyl kiva kuulla muistakin suomalaisista jotka on edes suht samalla suunnalla, kuten esim. sä :) En oo vielä päättänyt että aloitanko blogia/vlogeja koko jutusta mutta mun ista on @theecarrie jos tuntuu että haluisit olla yhteydessä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että säkin oot lähdössä tänne au pairiksi, Lontoossa on todella paljon muitakin suomalaisia au paireja, facebook ryhmien kautta ainakin löytää! :) Mutta käyn seuraamassa sua instagramissa ja voidaan varmaan olla yhteyksissä kun pääset tänne!

      Delete

send me something nice ♥