Nov 5, 2016

coventry

IMG_6825IMG_6812 IMG_6820 IMG_6828 IMG_6843 IMG_6845 IMG_6852 IMG_6872 IMG_6854 IMG_6836 IMG_6838
Road trip postaukset jatkukoon! Kun majailtiin Bidfordissa, lähdettiin käymään noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Coventryssa. En ollut ikinä kuullutkaan kyseisestä kaupungista, mutta se on ilmeisesti yksi Englannin suurista kaupungeista ja siellä on ainakin kaksi yliopistoa. Kaupunkina se oli vähän modernimpi verrattuna moneen muuhun paikkaan ja tykkäsin myös siellä vallitsevasta tunnelmasta!

Coventryssa ei taida ihan hirveästi olla kuitenkaan nähtävää, mutta käytiin tsekkaamassa Coventry Cathedral, joka oli englantilaisten kirkkojen tapaan aikas upea. En ole uskonnollinen tai mitään mutta tykkään käydä vierailemassa kirkoissa. Siellä oli todella rauhallinen tunnelma josta tuli itsellekkin tosi rauhaisa fiilis :-D

Tänään mennän perheen kanssa elokuviin (muut menee katsomaan toista leffaa), mä meen tytön kanssa katsomaan Trolls xd) ja illalla lähdetään Battleen katsomaan isoa ilotulitusta. Täällä muuten on jo heti lokakuun alusta paukuteltu ilotulitteita oikeastaan päivittäin, koska ilmeisesti niihin ei ole mitään lakisääteitä kuten Suomessa. Yleensä on tottunut että ilotulitteet on vaan herkkua uutena vuotena mutta eiköhän yhtenä vuotena se mene näinkin, haha.

-Veera

18 comments:

 1. Apua miten upeita kuvia!! Ja sama täällä, en ole muuten ollenkaan uskonnollinen mutta raksatan silti käydä erilaisissa kirkoissa, koska kirkot on aina kauniita ja juurikin rauhallisia ja rentouttavia paikkoja :) Tosi kiva blogis sulla!

  https://notttwice.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) ja joo se rauhallinen tunnelma on kyllä ihana!

   Delete
 2. Vanhat kirkot on tosiaan kauniita! Ja en viihdy jumalanpalveluksissa tms. mutta muuten kirkoissa on kiva käydä. :D

  ReplyDelete
 3. Hienoja kuvia oot onnistunut ottamaan hämärälläkin! Mä vielä panostaisin vähän enemmän kuvakulmiin kuitenkin :) Olin just Espanjassa viikon koulun kautta vaihdossa ja siellä uskonnollisuus näky tosi paljon, mutta ei ollut mitään sellaista mulle ei niin uskonnollisena henkilönä, että pitäisi osallistua johonkin tai niin. Kierrettiin myöskin muutama kirkko Granadassa ja oli kyllä super upeita.. Jos vain saisin niin pitäisin mun häät sellaisessa kirkossa!

  ♡ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! kuulosta mahtavalta, toivotaan että sun toivees toteutuu! :)

   Delete
 4. Wau, tosi kivoja kuvia! Pikaisella selailulla tää sun blogi vaikutti oikein mielenkiintoiselta, pitääkin jatkaa selailua ja tutustua tarkemmin.

  Written by Neea

  ReplyDelete
 5. Hienoja paikkoja ja upeita kuvia! Mukavaa seurata sun elämää täältä käsin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kiitos! :) ja joo ei puhelimessa oo niin paljon aikaa puhua niin täältä saa vähän paremman käsityksen mun tekemisistä :)

   Delete
 6. Sun blogi pääsi mun "Linkitä Blogisi" - suosikit postaukseen mukaan! :) ♥

  http://hennankengissa.blogspot.fi/2016/11/uutta-sunkin-lukulistalle-part-2.html

  ReplyDelete
 7. Se Les Trolls oli varsin katottava elokuva, ainakin ranskislapset tykkäsivät :D

  ReplyDelete
 8. Upeita kuvia! Näin nopealla katsauksella blogisi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Voisinkin jäädä seurailemaan...

  ReplyDelete
 9. Oi ihana ihana blogi! Mageeta et oot au pairina! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) onhan tää aika kivaa haha

   Delete

send me something nice ♥